Blogeja

Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n #20tarinaa-blogista löytyy tarinoita erilaisten vammaisperheiden elämästä vanhempien, isovanhempien, sisarusten ja lasten itse kirjoittamina.

http://20tarinaa.blogspot.com


"Olen Mari, kolmen poikalapsen äiti. Yritän pitää talon pystyssä, ja pojat kuosissa. En takuulla ikinä opi, että vuorokaudessa on vain 24 tuntia. Lisämausteena arkea keikuttamassa trion geenivirhe, joka aiheuttaa mm epilepsiaa ja kehitysvammaa. Bonarina valtoimenaan eritoten mattoja merkkaileva villakoirapoika."

https://erityisaiti.blogspot.com


"Ajatuksia ja havaintoja työelämästä, erilaisista ilmiöistä ja erityislapsen vanhemmuudesta."

https://sinisilmainenblondi.com


"Kolmen lapsen äiti kirjoittelee elämänmakuista tekstiä esikoisen downin syndrooma diagnoosilla höystettynä."

http://47palasta.blogspot.com


"Blogi, jonka kuulee ja näkee, tai ainakin tuntee! Suomeksi sanottuna blogi kuulo- ja näkövammasta ja vammaisuudesta muutenkin."

http://viidesaisti.blogspot.com


"a. 30-vuotias nainen, joka kertoo kivuliaasta elämästään, ja yrittää välillä avata muiden silmiä asioista, jotka ovat itselle arkipäivää, mutta toisille vieraita. Somessa sairastamista, mutta myös ihan vain elämää. Elämää pyörätuolilla kelaten, kivuliaalla keholla, sekä tummuneella mielellä. Tytär, sisko, kokemuskouluttaja, vaikeasti vammainen, ruuan rakastaja, kummitäti, kuntoutuja, potilas, henkilökohtaisen avustajan työnantaja, matkaaja, järjestöaktiivi, huumorin rakastaja, hymyilijä, mutta silti ihan vain a."

https://www.lily.fi/blogit/lusikoita-kiitos/minako-vammainen