Vertaiskokoontumisia

Suurin osa yhdistysten paikallisjärjestöistä tarjoaa omia vertaistapaamisiaan. 
Jos haluat lisätä tiedon tapaamisistanne myös tälle sivulle, lähetä vinkki lomakkeen kautta tai sähköpostia osoitteeseen akseli(at)jaatinen.info. Lähetä samalla lyhyt kuvaus, millaisesta tapaamisesta on kyse ja ketkä ovat tervetulleita paikalle. 
Helsinki: Tervetuloa Jaatisen Majalle Kahvikukkasiin eli vertaisten seuraan kahvittelun merkeissä! 

Kahvikukkaset on vapaamuotoinen kahvittelun lomassa tapahtuva seurustelutuokio kaikille vammaisten lasten vanhemmille diagnooseista ja kuntarajoista riippumatta. Vammaiset lapset sisaruksineen ovat tietenkin myös tervetulleita. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Kahvikukkaset järjestetään joka torstai kello 12-12. Kahvikukkaset tapaavat vammaisperheiden omissa tiloissa Jaatisen Majalla Malminkartanossa, osoitteessa Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.

Kahvikukkasten "virallisen ajan" jälkeen olet tietenkin tervetullut jäämään Majalle seurustelemaan ja leikkimään. 

Lue lisää Kahvikukkasista

Leiki itse -illat Jaatisen Majalla
eli vapaata leikkiä vertaisten seurassa!

Leiki itse- iltoja järjestetään Majalla joka toinen keskiviikko kello 17-19 (kesätauko heinäkuussa). Silloin Maja kutsuu kaikkia vammaisia lapsia sisaruksineen ja vanhempineen viihtymään esteettömiin leikkitiloihimme ja tutustumaan uusiin kavereihin. Leiki itse -illoissa tarjotaan myös pientä iltapalaa. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä.

Lue lisää Leiki itse -illoista
Helsinki: Kaakon kammari

Kehitysvammatuki57:n tapaamiset (Helsinki) löytyvät KvTuki57:n  tapahtumakalenterista. Lapsiperheiden vertaistapaamiset eli Kaakon kammari kokoontuu aina kuun toisena maanantaina Herttoniemen leikkipuistossa.

https://www.kvtuki57.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteriwww.keskiuudenmaanomaishoitajat.fi/vertaisryhmat/Harvinaissairaiden verkkovertaistapaamiset


Hämeenlinnan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry: Helmi-kahvila ja Äitipiiri


Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry: Vertaistukiryhmät


Leijonaemojen vertaistukiryhmätTurun Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry: Vertaistukea ja koulutuksia


Kuvassa pieni down-tyttö ruokapöydän äärellä Jaatisen Majalla Helsingissä. Pöydälle katettu herkkuja: jugurttia marjoilla ja hedelmillä, croisanttia, kananmunaa, kurkku, tomaattia sekä kahvia.
Kahvikukkasissa tarjotaan aamupalaa ja mainiota vertaisten seuraa joka toinen torstai Jaatisen Majalla Helsingin Malminkartanossa.