Ryhmiä sosiaalisessa mediassa

Facebook-ryhmiä:

Downiaiset on keskusteluryhmä perheille, joiden lapsella on Downin oireyhtymä


Erityisperheiden palvelut ja etuudet


Erityislasten vanhempien niksinurkka

Erityislasten vanhemmat joutuvat usein käyttämään paljon aikaa löytääkseen omalle lapselleen sopivia leluja, vaatteita, apuvälineitä ja toimintatapoja millä helpottaa arkea. Niksit hukkuvat nopeasti keskustelupalstojen viestivirtaan jonka vuoksi perustettiin niille ihan omansa.

Erityismuksut

Vinkkejä erityislasten elämän osa-alueiden tukemiseen. Kehitystä edistävistä lautapelejä ja leluja. Kirjavinkkejä ja linkkejä lasten toimintaterapeutilta.


Erityislasten vanhemmat⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ryhmä on tarkoitettu vanhemmille joiden perheessä on yksi tai useampi erityislapsi.


Harvinaissairaiden ryhmiä 

Kehitysvammaisten omaiset, läheiset ja ystävät

Kehitysvammaisten omaisille, läheisille ja ystäville sekä kehitysvammaisille itsellensä tarkoitettu ryhmä, jossa keskustellaan kehitysvammaisia koskevista tärkeistä asioista.


Kuulovammaisten lasten vanhemmmat


Lasten Omaishoitajat ry

Näkövammaisten lasten vanhempien vertaistukiryhmä


Pro Nepsy - nuoret ja lapset

Ryhmä on tarkoitettu vanhemmille, joiden lapsilla on, tai epäillään olevan, jokin kehityksellinen neuropsykiatrinen oireyhtymä. Tällä tarkoitetaan mm autisminkirjonhäiriötä, AD(H)D:tä, Tourettea, NLD, oppimishäiriöitä, Si-ongelmia ym.


Pro Nepsy - vanhemmat ja ammattilaiset

Ryhmään voivat liittyä nepsy nuorten ja lasten vanhemmat ja perheiden kanssa työskentelevät ammattilaiset. Tarkoitus on jakaa kokemusta ja tietoa sekä ideoida yhdessä, miten lasten ja nuorten hoitoa, kuntoutusta, elämänlaatua ja hyvinvointia voisi parantaa. Ryhmässä keskustellaan vaikeistakin aiheista toista kunnioittaen.

Yhteisesti vammaisten ihmisten asioista -ryhmä kutsuu kaikki - vammaiset itse, perheet, lähipiirin ja alan ammattilaiset - keskustelemaan vammaisuuteen liittyvistä aiheista.